петък, 3 юни 2011 г.

Acquia с нова Друпал хостинг услуга



Acquia е компания която разработва социални сайтове, както има и готов пакет на Друпал дистрибуция, но сега са решили да разширят още своите услуги като предоставят на Уеб разработчиците готов и добре конфигуриран и оптимизиран сървър. Новата услуга са казва Acquia Dev Cloud и предлага възможността да разработвате множество сайтове на едни сървър. Сървъра е оптимизиран така ,че да си спестите максимално много време и усилия, като за целта е разработена специално Драг и Дроп технология която ви позволява лесно да пускате даден сайт от DEV версия в Работна и обратното. Сървъра използва последните нововъведения в Varnish, Nginx, APC и Memcache.
Платформата позволява да импортвате и експортвате сайтове от drupalgardens.com с няколuо клика на мишката или с една команда от конзолата благодарение на Drush. Архива съдържа базата ви данни и всичките файлове на сайта ви, като формата е Линукския tarbal формат.
Пълна информация може да намерите на http://acquia.com/dev-cloud , за съжаление на съм имал възможността да тествам услугата

Няма коментари:

Публикуване на коментар